Google Ads hirdetések

Miről szól ez az egész?

Marketing szövegírás

Növelnéd a vállalkozásod online jelenlétét és elérnéd a potenciális ügyfeleket? A Google Ads hirdetések segítségével ezt könnyedén megteheted! Ez egy olyan online reklámplatform, amely lehetővé teszi, hogy hirdetéseid megjelenjenek a Google keresési és display hálózatában. Mit jelent ez? Nos, gondolj csak bele: amikor valaki keres egy terméket vagy szolgáltatást a Google-ban, a hirdetésed megjelenhet a találatok között. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy pontosan azokat az embereket érd el, akik aktívan keresik, amit te kínálsz. Az is fantasztikus, hogy csak azért fizetsz, ha valaki valóban kattint a hirdetésedre vagy megjelenik az oldaladon.

Tehát, ha szeretnéd, hogy a vállalkozásod kilógjon a tömegből és elérje a megfelelő embereket, akkor a Google Ads hirdetések a megoldás számodra. Segítünk kiválasztani a megfelelő kulcsszavakat, célközönséget és hirdetési formátumokat, hogy megtaláld az ideális ügyfeleket. Ne hagyd, hogy a versenytársaid megelőzzenek! Éld át a Google Ads erejét és növeld üzletedet online.

Ügyfeleink mondják rólunk

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legnagyobb dicséret

Kedves Máté! Nagyon köszönöm a munkád és a rugalmasságod! Élmény veled együtt dolgozni.

Rák Csaba Tulajdonos // Budapestzongora.hu

Köszönöm szépen GÉPPUSKAKEZŰ Dánielnek, azt hittem ez több időt vesz majd igénybe, hát tévedtem!

Oládi Péter Marketing vezető // globomaxcreation.com

Szia Máté! Köszönöm annyira profi amit csinálsz, jó olvasni én soha nem tudnék ilyet írni ! Köszönöm!

Szakala Andrea Lakberendező // Anddesign.hu

Amiért minket választanak

Milyen előnyök szólnak mellettünk?

Tapasztalat és szaktudás

Az évek során rengeteg tapasztalatot és szaktudást gyűjtöttünk az online marketing terén, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb szakemberekkel dolgoznak együtt, akik rendelkeznek marketing stratégiaalkotási, szövegírói, képszerkesztői, videóvágói, webfejlesztői, PPC hirdetésbeállítási tapasztalattal és egy jó adag empátiával is. 

Kedves fiúk marketing

A marketinges, bár megbízott külsős munkatárs, de munkája révén olyan fontos, mint egy jó alkalmazott, mint egy könyvelő vagy egy bankár. Egyik elsődleges értékünk az ügyfélbarát hozzáállás, hiszen a sikerünk a te hasznod, a kudarcunk a te veszteséged. Jó emberi kapcsolatban, hosszútávon, eredményesen együtt dolgozni. Ez a mi alapelvünk.

Kedvező árak

A verseny nagy, a marketingszélhámosok száma szintén óriási. nálunk nem kell milliós díjakkal kalkulálni. Békés, barátságos, és hosszútávú együttműködésekben hiszünk. A munkánk árát megkérjük, de a piaci összképet tekintve meglehetősen kedvező ársávokban mozgunk a tapasztalatunkhoz és az általunk képviselt minőséghez mérten.

Referenciák

Projektek, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk.

Dogpixel.hu

A Dogpixel Gschwindt Márk természetfotós, fotóművész új projektje, amivel a kutyabarátok számára kínál művészeti minőségű portrékat a család kis kedvencei számára. A weboldal kialakítása során különösen nagy figyelmet kapott a művészi jelleg kidomboítása, a szakértelem interneten keresztül történő közvetítése.

Anddesign.hu

Az AndDesign weboldalt Károlyi Andrea, egy lakberendező ügyfelünk számára valósítottuk meg. A weboldalnak fontos feladata, a szolgáltatások ismertetése mellett Andi szakértelmének bemutatása az általa is képviselt magas minőségben. A weboldalon blogot is írunk, a közösségi médiafelületein, pedig hetente jelentetünk meg izgalmas posztokat.

Filozófiánk

Az Onmark jelentése Online Marketing egyszerűen. Ezt a filozófiát szeretnénk ügyfeleink számára is elhozni a mindennapokban. Kiváló minőségű szolgáltatás, transzparencia, kedvező ár.

Víziónk

Víziónk, az online marketing szektor megújítása, miközben inspiráló és hatékony megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket az általuk kijelölt célok elérésében.

Mikor van szükséged Google Ads hirdetéskezelésre?

Nem vagy a szavak embere? Értesz ahhoz, amit csinálsz, de nem tudsz külső szemmel tekinteni rá? Nincs ötleted, hogy hogyan lehetne hatékonyan megfogalmazni az üzleted lényegét? Segítünk!

KULCSSZÓ

Célzott hirdetések, pontosan azokhoz az emberekhez juttatják el az üzenetedet, akik az adott szolgáltatásra keresnek. Növeld az ügyfélbázisodat a Google Ads segítségével!

SHOPPING

Mutasd meg termékeidet a releváns vásárlóknak! A potenciális ügyfelek könnyen megtalálják és megvásárolják a termékeidet. Növeld az eladásaidat a Google Ads shopping kampányokkal!

YOUTUBE

 A Google Ads lehetővé teszi, hogy hirdetéseid megjelenjenek a népszerű YouTube videók között, elérve a videónéző közönséget. Eredmények hatékony, YouTube alapú hirdetésekkel!

Hogyan kezdjünk neki?

Szeretnéd ha kiemelkedő képességeinket a szolgálatodba állítanánk?

A leghosszabb utazás is az első lépéssel kezdődik, 

Ha szimpatikusak vagyunk, kérlek írj nekünk e-mailt, töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy hívj bennünket a +36305214172 számon.
0%
Megbeszéljük mire van szükséged, nekünk mire van szükségünk a közös munkához, választunk egy csomagot és a legnehezebb része kész van!
23%
Kötünk egy együttműködési megállapodást, amiben rögzítjük a feltételeket, aláírjuk, és máris megkezdtük az együttműködést.
48%
Csináljuk amiben megállapodtunk, közben folyamatosan tájékoztatunk a fejleményekről, és ha szeretnéd, akkor változtatni is tudunk.
80%
Elérjük az ideális állapotot. Minden halad a maga medrében, hozzuk a megbeszélteket, elégedett vagy velünk, és megyünk tovább.
100%
Ez a vállalkozásod szöveges tartalmai, miután megkezdtük a közös munkát.

01

Titoktartási garancia

A marketing egy bizalmi pozíció. Éppen ezért garantáljuk neked, hogy a közös munka során a vállalkozásod hozzánk került adatai biztonságban vannak, és azokat csak a megfelelő célokra használják fel.

02

Gyorsaság garancia

Garantáljuk, hogy az ügynökségünk a lehető leggyorsabban megvalósítja az általad kért faladatokat. Ha nem sikerül megfelelnünk a határidőnek, rendelünk neked és a munkatársaidnak egy pizzát.

03

Kreatív garancia

Ha nem nyerik el a tetszésed az ügynökség által készített kreatív anyagok, vagy elégedetlen vagy, akkor addig módosítjuk, amíg nem leszel elégedett velük, vagy az elért eredményekkel nem tudunk meggyőzni.

Szakmai írásaink

A témában

Mivel foglalkozunk még?

Hatékony és innovatív digitális marketing megoldások vállalkozásoknak

01

WEBOLDAL
KÉSZÍTÉS

A legújabb trendeket és technológiákat alkalmazzuk a weboldalad hatékony és modern megjelenése érdekében.

01

WEBÁRUHÁZ
KÉSZÍTÉS

A legjobb eszközökre épített keresőoptimalizált és mobilbarát webáruházat fejlesztünk, hogy a látogatóidból vásárlók legyenek.

01

FACEBOOK HIRDETÉSEK

Teljes Facebook-kampány menedzsment szolgáltatás: az első kreatív tervezésétől, a beállításokon át az eredmények elemzéséig.

REKLÁMVIDEÓK
KÉSZÍTÉSE

Reklámvideók elkészítése és testreszabása a különböző online platformokhoz, hogy a célcsoportod minden platformon megtalálhassa.

MARKETING
SZÖVEGÍRÁS

Érthető és figyelemfelkeltő szövegeinkkel maximalizáljuk ügyfeleink reklámhatékonyságát. Blog, social, web, nem akadály.

INFLUENSZER MARKETING

Használd ki az influencer marketingben rejlő lehetőségeket és növeld követői bázisodat a legnépszerűbb véleményvezérekkel!

HÍRLEVÉL
KEZELÉS

Az e-mail marketing segítségével hatékonyan és olcsón kommunikálhatsz a feliratkozóiddal. Minden lépésben tudunk segíteni!

GRAFIKAI
MUNKÁK

Profi grafikai munkára van szükséged, amivel kimagaslóan tudsz megjelenni az online és offline térben is? Megvannak hozzá az eszközeink.

Mikor van szükséged ránk?

Miért fontos egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása és hogyan segít az üzleti célok elérésében?

Egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása létfontosságú a digitális jelenlét és az üzleti siker szempontjából. A weboldal az online térben az első benyomást adja a látogatóknak, és a látogatók döntéseit, vásárlási szokásait is befolyásolja. Egy jól tervezett és könnyen kezelhető weboldal segít növelni a felhasználói élményt, megszerezni és megtartani a látogatók figyelmét, valamint javítani a konverziós arányokat és az üzleti eredményeket.

A hatékony weboldal tervezése során számos szempontot veszünk figyelembe. Először is, az ügyfelünk igényeit és céljait próbáljuk megérteni, hogy a weboldal megfelelően illeszkedjen az üzleti stratégiádhoz. Emellett fontos a reszponzív dizájn, amely biztosítja, hogy a weboldalad minden eszközön és képernyőméreten jól nézzen ki és jól működjön. Az egyszerű navigáció, a gyors betöltési idő, a keresőoptimalizálás és a tartalom könnyű kezelhetősége is kulcsfontosságú szempontok a hatékony weboldal tervezésében.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél együtt dolgozni velünk? Vegyük fel a kapcsolatot, hogy minél előbb felpörögjenek az események az online jelenlétedben.