Kisvállalati marketing csomag

Online jelenlét fix árakon, átlátható szolgáltatás, egyértemű számok.
Jó érték, szervezettség, rendszer.

Mi ez az egész valójában?

"Online jelenlét": Kisvállalati marketing csomag

Onmark = Online marketing egyszerűen. Ahogy a nevünk is mutatja, szeretjük az egyszerű dolgokat. Ha pedig a vállalkozásunkhoz nélkülözhetetlen, stratégiai fontosságú szolgáltatásokról van szó, akkor pedig egyenesen követeljük az átláthatóságot és a stabilitást. 

Amikor hosszú ügynökségi tapasztalattal a hátunk mögött elkezdtük ezt a vállalkozást, arra gondoltunk, mi az, amit az ügyfeleink a legjobban szeretnek, mire vágynak a leginkább? A válasz egyszerű: fix árakat, értelmezhető eredményt, és egy olyan rendszert, ami az ügyfél oldal számára kényelmes együttműködést biztosít, a beavatkozás kényszere nélkül. Talán ez a kiszervezés esszenciája. 

Jó hírünk van, megalkottuk ezt a rendszert! Ha van egy vállalkozásod, amit most kezdesz, vagy van egy céged, amit szeretsz, de az online egy kicsit „mostoha” szerepben van, nincs idő vele foglalkozni, pedig „olyan jó lenne, ha csinálná valaki”, akkor ne is keress tovább, megtaláltad amire vágytál! Itt vagyunk, csináljuk, világos, hogy mit adunk, ráadásul hihetetlenül jó áron!

Nagy Kyrával, egyik elégedett ügyfelünkkel az általa létrehozott Anyukám Varrta márka divatbemutatóján.

Kisvállalati marketing csomagjaink

Mennyi az annyi? Az induló díj a weboldalad fejlesztésének egyszeri díja, a havidíj a szolgáltatás ára. Áraink alanyi adómentesek, vagyis nem tartalmaznak ÁFÁ-t.

Induló díj

Egyszeri 139.990 Ft

Kezdő csomag

Azoknak, akik szeretnék elkezdeni az online jelenlét megalapozását.

Havi 64.990 Ft
 • 🚁 WEBOLDAL
 • Egyoldalas "one page" weboldal
 • 🧠SZOLGÁLTATÁSOK
 • Web szerviz és karbantartás
 • 1 db blog tartalom 3 havonta
 • 2 db Facebook tartalom havonta
 • 2 db Instagram tartalom havonta
 • A havidíj minden, a vállalt feladatokhoz kapcsolódó grafikai és szövegírási munkát tartalmaz

Induló díj

Egyszeri 199.990 Ft

Haladó csomag

Azoknak, akik tudják mit akarnak.

Havi 99.990 Ft
 • ✈ WEBOLDAL
 • Prémium bemutatkozó weboldal (max 10 aloldal)
 • 🧠SZOLGÁLTATÁSOK
 • Web szerviz és karbantartás
 • 1 db blog tartalom havonta
 • 2 db Facebook tartalom hetente
 • 2 db Instagram tartalom hetente
 • A havidíj minden, a vállalt feladatokhoz kapcsolódó grafikai és szövegírási munkát tartalmaz

Induló díj

Egyszeri 249.990 Ft

Haladó PPC csomag

Azoknak, akik már hirdetni is szeretnének.

Havi 149.990 Ft
 • 🚀 WEBOLDAL
 • Prémium bemutatkozó weboldal
 • 🧠SZOLGÁLTATÁSOK
 • Web szerviz és karbantartás
 • 1 db blog tartalom havonta
 • 2 db Facebook tartalom hetente
 • 2 db Instagram tartalom hetente
 • Google Ads hirdetéskezelés
 • Facebook hirdetéskezelés
 • A havidíj minden, a vállalt feladatokhoz kapcsolódó grafikai és szövegírási munkát tartalmaz

Nem tudom mire van szükségem, segítsetek!

Webáruházad van, vagy azt szeretnél fejlesztetni velünk? Egyedi ajánlatot szeretnél egy speciális problémára? Szeretnéd kombinálni a csomagok tartalmát? Mindjárt több projektet is hoznál és szeretnél rá kedvezményt? Adunk rá egyedi árat!

Egyedi ajánlat
 • Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Amiért minket választanak

Szeretnéd, ha végre változás következne be az online jelenlétedben?

01

RENDSZER

Egy évek alatt áramvonalasra csiszolt eszközrendszert bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére, a szokásos kellemetlen ügynökségi manírok nélkül. Rendszerünk a te kényelmedet és a mi hatékonyságunkat szolgálja.

01

KOMMUNIKÁCIÓ

A hatékony kommunikáció és a partneri együttműködés az üzleti kapcsolatok legfontosabb alapértékei. Ügyfeleink részesei a folyamatnak, partnerként kezeljük őket. Ez a közös munka és bizalom alapja a sikeres eredmények elérésében.

01

EREDMÉNYEK

Az eredmények a legfontosabbak. Elemzésekkel és jelentésekkel követjük és értékeljük a kampányok hatékonyságát. Elégedett ügyfeleink a legjobb referenciánk, büszkék vagyunk rájuk.

Onmark

Online marketing egyszerűen

Weboldal a lélek tükre – mondhatnánk, csak a digitális térben. 2023-ban az internetes jelenlét már alapvető szükségletté vált minden kereskedő és szolgáltató cég számára. Ez magában foglal egy jó minőségű weboldalt, aktuális tartalmat, és adott esetben jól felépített, stratégiára alapozott hirdetési rendszert.

Ezt segítünk megvalósítani, a KKV szektorból érkező ügyfeleink számára.

Hiszünk abban, hogy az online marketing egyszerű, átlátható és hatékony. Csak jól kell megválasztani az eszközöket, és bele kell tenni a munkát.

Ügyfeleink mondják rólunk

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legnagyobb dicséret

Több projektünkhöz is szükségünk volt landing oldalakra, webáruházakra, amikre tartalmat is kellett készíteni. A srácok mindent ügyesen megcsináltak, pontosan, határidőre. Felépítették az oldalakat, elvégeztek minden technikai beállítást. Köszönjük a munkátokat!

Gschwindt Márk Fotóművész // Dogpixel.hu

“Gyors és kedvező árú!”
Az üzleti helyzetünk megerősítése érdekében villámgyorsan szükségünk volt egy weboldalra, és villámgyorsan segítettek a bajunkon. Klassz lett az oldal, meggyőzőek a szövegek és külön köszönet a képszerkesztési trükkökért! Nagyon hálásak vagyunk!

Németh Zsuzsanna Tulajdonos // Németh Centrum Kft.

“Marketing és webdizájn” Kiskereskedelmi és nagykereskedelmi áruházaink stratégiájának kialakításakor, a Facebook és Google hirdetések beállításánál is számíthatunk Mátéra, de ha grafikai munka, vagy e-mail kampány jön szóba, akkor is tud nekünk segíteni.

Gombos Viola Nagyker igazgató // Ajtokilincs.hu

Dani! Le vagyok nyűgözve, ez a hozzáállás, nagyon hálás vagyok Nektek! A legjobb befektetés volt veletek üzletet kötni! Nagyon elégedett vagyok a digitális jelenlétemmel. Köszönöm szépen a munkád!

Gergely Judit Kineziológus // Lelkiesszencia.hu

Több új brand, termék indulásakor kértem fel Mátét az együttműködésre, és nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Az oldalak szépek, az anyagok igényesek, az árak is kedvezőek.

Cseh Ádám Történész // Holistichistory.com

Dani! Egy állat vagy! Mármint jó értelemben!!!! 😉 Iszonyat gyorsan reagáltál és cselekedtél, maximálisan elégedett vagyok. A végeredmény magas minőségű, köszönöm a munkád!

Huszár Haramza Klára Lakberendező // Konyhaforyou.hu

Kedves Máté! Nagyon köszönöm a munkád és a rugalmasságod! Élmény veled együtt dolgozni.

Rák Csaba Tulajdonos // Budapestzongora.hu

Köszönöm szépen GÉPPUSKAKEZŰ Dánielnek, azt hittem ez több időt vesz majd igénybe, hát tévedtem!

Oládi Péter Marketing vezető // globomaxcreation.com

Szia Máté! Köszönöm annyira profi amit csinálsz, jó olvasni én soha nem tudnék ilyet írni ! Köszönöm!

Szakala Andrea Lakberendező // Anddesign.hu

“Videók, képek, landing oldalak” A weboldalatok fantasztikus! Nagyon könnyen navigálható, az információk gyorsan megtalálhatók. A dizájn modern és vonzó, tökéletesen tükrözi a márka személyiségét. A tartalom pedig informatív és érthető. A weboldal fejlesztése során érezhetően figyelembe vettétek az igényeinket. A kapcsolatfelvétel könnyű és gyors, a válaszidők pedig nagyon rövidek. Teljes mértékben elégedett vagyok az általatok nyújtott szolgáltatással és bátran ajánlom másoknak is. Köszönöm a fantasztikus munkát!

Dr. Kulin Dániel COO // eMED4ALL

Referenciák

Projektek, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk.

Duplapuska.com

A Duplapuska weboldalt lőoktatónknak és legkedvesebb vadászfegyver szakértőnknek Szollár Andrásnak készítettük, aki üzleti tevékenységei mellett kiváló ember is. Sikeres edző, a fia például világ- és európa bajnoki érmes, országos bajnok, az olimpiai trap lövő válogatott volt tagja. Emellett Szollár András kizárólagos magyarországi forgalmazója az angol királyi család által is használt Holland&Holland fegyvereknek. Ezt az emberi, szakmai és üzleti minőséget volt feladatunk tükrözni ezzel a weboldallal.

Anddesign.hu

Az AndDesign weboldalt Károlyi Andrea, egy lakberendező ügyfelünk számára valósítottuk meg. A weboldalnak fontos feladata, a szolgáltatások ismertetése mellett Andi szakértelmének bemutatása az általa is képviselt magas minőségben. A weboldalon blogot is írunk, a közösségi médiafelületein, pedig hetente jelentetünk meg izgalmas posztokat.

Anyukám Varrta

Az Anyukám Varrta Nagy Kyra álma, őt segítettük a megvalósítás során. A weboldal fejlesztése és a kampány megvalósítása során a célunk egy nőies, barátságos, közvetlen webes kommunikáció megteremtése volt, amivel elsősorban a Facebook oldal 40 ezer követője számára teremtettük egy új kommunikációs és értékesítési felületet. Köszönjük Kyra, hogy minket választottál!

Dogpixel.hu

A Dogpixel Gschwindt Márk természetfotós, fotóművész új projektje, amivel a kutyabarátok számára kínál művészeti minőségű portrékat a család kis kedvencei számára. A weboldal kialakítása során különösen nagy figyelmet kapott a művészi jelleg kidomboítása, a szakértelem interneten keresztül történő közvetítése.

Mikor van szükséged ránk?

Miért fontos egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása és hogyan segít az üzleti célok elérésében?

Egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása létfontosságú a digitális jelenlét és az üzleti siker szempontjából. A weboldal az online térben az első benyomást adja a látogatóknak, és a látogatók döntéseit, vásárlási szokásait is befolyásolja. Egy jól tervezett és könnyen kezelhető weboldal segít növelni a felhasználói élményt, megszerezni és megtartani a látogatók figyelmét, valamint javítani a konverziós arányokat és az üzleti eredményeket.

A hatékony weboldal tervezése során számos szempontot veszünk figyelembe. Először is, az ügyfelünk igényeit és céljait próbáljuk megérteni, hogy a weboldal megfelelően illeszkedjen az üzleti stratégiádhoz. Emellett fontos a reszponzív dizájn, amely biztosítja, hogy a weboldalad minden eszközön és képernyőméreten jól nézzen ki és jól működjön. Az egyszerű navigáció, a gyors betöltési idő, a keresőoptimalizálás és a tartalom könnyű kezelhetősége is kulcsfontosságú szempontok a hatékony weboldal tervezésében.

Hogyan tudunk együttműködni?

01

Titoktartási garancia

A marketing egy bizalmi pozíció. Éppen ezért garantáljuk neked, hogy a közös munka során a vállalkozásod hozzánk került adatai biztonságban vannak, és azokat csak a megfelelő célokra használják fel.

02

Gyorsaság garancia

Garantáljuk, hogy az ügynökségünk a lehető leggyorsabban megvalósítja az általad kért faladatokat. Ha nem sikerül megfelelnünk a határidőnek, rendelünk neked és a munkatársaidnak egy pizzát.

03

Kreatív garancia

Ha nem mosolyogsz vagy nevetsz legalább egyszer az ügynökség által készített kreatív anyagainkon, vagy kampányainkon, akkor egy ingyenes „vicc-támadást” kapsz, hogy visszanyerjük a jókedved!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Szeretnél együtt dolgozni velünk?
Kattints a gombra és töltsd ki az 5 kérdéses kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy minél előbb felpörögjenek az események az online jelenlétedben.