Webáruház készítés

Miről szól ez az egész?

Webáruház készítés

Webáruházad van? Szeretnéd eredményesebben működtetni? Szeretnéd esetleg új alapokra helyezni? Induló projektedhez keresed az ideális megoldást? A legjobb helyen jársz!

Az elmúlt közel 10 évben webáruházak százait elemeztük, fejlesztettük, vittük sikerre. Számos felülettel dolgozunk, a nyílt forráskódú megoldások mint a WooCommerce, a PrestaShop, a bérelhető felületek mint az Unas, vagy a Shoprenter régi ismerős munkaeszközeink, de egyedi fejlesztésű áruházakkal is szereztünk tapasztalatot.

Ha szeretnél webáruházaddal kapcsolatban szakértő segítséget kapni, fordulj hozzánk bátran! 

Amiért minket választanak

Milyen előnyök szólnak mellettünk?

Tapasztalat és szaktudás

Az évek során rengeteg tapasztalatot és szaktudást gyűjtöttünk az online marketing terén, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb szakemberekkel dolgoznak együtt, akik rendelkeznek marketing stratégiaalkotási, szövegírói, képszerkesztői, videóvágói, webfejlesztői, PPC hirdetésbeállítási tapasztalattal és egy jó adag empátiával is. 

Kedves fiúk marketing

A marketinges, bár megbízott külsős munkatárs, de munkája révén olyan fontos, mint egy jó alkalmazott, mint egy könyvelő vagy egy bankár. Egyik elsődleges értékünk az ügyfélbarát hozzáállás, hiszen a sikerünk a te hasznod, a kudarcunk a te veszteséged. Jó emberi kapcsolatban, hosszútávon, eredményesen együtt dolgozni. Ez a mi alapelvünk.

Kedvező árak

A verseny nagy, a marketingszélhámosok száma szintén óriási. nálunk nem kell milliós díjakkal kalkulálni. Békés, barátságos, és hosszútávú együttműködésekben hiszünk. A munkánk árát megkérjük, de a piaci összképet tekintve meglehetősen kedvező ársávokban mozgunk a tapasztalatunkhoz és az általunk képviselt minőséghez mérten.

Ügyfeleink mondják rólunk

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legnagyobb dicséret

“Marketing és webdizájn” Kiskereskedelmi és nagykereskedelmi áruházaink stratégiájának kialakításakor, a Facebook és Google hirdetések beállításánál is számíthatunk Mátéra, de ha grafikai munka, vagy e-mail kampány jön szóba, akkor is tud nekünk segíteni.

Gombos Viola Nagyker igazgató // Ajtokilincs.hu

Több projektünkhöz is szükségünk volt landing oldalakra, webáruházakra, amikre tartalmat is kellett készíteni. A srácok mindent ügyesen megcsináltak, pontosan, határidőre. Felépítették az oldalakat, elvégeztek minden technikai beállítást. Köszönjük a munkátokat!

Gschwindt Márk Fotóművész // Dogpixel.hu

“Gyors és kedvező árú!”
Az üzleti helyzetünk megerősítése érdekében villámgyorsan szükségünk volt egy weboldalra, és villámgyorsan segítettek a bajunkon. Klassz lett az oldal, meggyőzőek a szövegek és külön köszönet a képszerkesztési trükkökért! Nagyon hálásak vagyunk!

Németh Zsuzsanna Tulajdonos // Németh Centrum Kft.

Referenciák

Projektek, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk.

Duplapuska.com

A Duplapuska weboldalt lőoktatónknak és legkedvesebb vadászfegyver szakértőnknek Szollár Andrásnak készítettük, aki üzleti tevékenységei mellett kiváló ember is. Sikeres edző, a fia például világ- és európa bajnoki érmes, országos bajnok, az olimpiai trap lövő válogatott volt tagja. Emellett Szollár András kizárólagos magyarországi forgalmazója az angol királyi család által is használt Holland&Holland fegyvereknek. Ezt az emberi, szakmai és üzleti minőséget volt feladatunk tükrözni ezzel a weboldallal.

Anddesign.hu

Az AndDesign weboldalt Károlyi Andrea, egy lakberendező ügyfelünk számára valósítottuk meg. A weboldalnak fontos feladata, a szolgáltatások ismertetése mellett Andi szakértelmének bemutatása az általa is képviselt magas minőségben. A weboldalon blogot is írunk, a közösségi médiafelületein, pedig hetente jelentetünk meg izgalmas posztokat.

Anyukám Varrta

Az Anyukám Varrta Nagy Kyra álma, őt segítettük a megvalósítás során. A weboldal fejlesztése és a kampány megvalósítása során a célunk egy nőies, barátságos, közvetlen webes kommunikáció megteremtése volt, amivel elsősorban a Facebook oldal 40 ezer követője számára teremtettük egy új kommunikációs és értékesítési felületet. Köszönjük Kyra, hogy minket választottál!

Dogpixel.hu

A Dogpixel Gschwindt Márk természetfotós, fotóművész új projektje, amivel a kutyabarátok számára kínál művészeti minőségű portrékat a család kis kedvencei számára. A weboldal kialakítása során különösen nagy figyelmet kapott a művészi jelleg kidomboítása, a szakértelem interneten keresztül történő közvetítése.

Filozófiánk

Az Onmark jelentése Online Marketing egyszerűen. Ezt a filozófiát szeretnénk ügyfeleink számára is elhozni a mindennapokban. Kiváló minőségű szolgáltatás, transzparencia, kedvező ár.

Víziónk

Víziónk, az online marketing szektor megújítása, miközben inspiráló és hatékony megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket az általuk kijelölt célok elérésében.

Mikor van szükséged Webáruház szolgáltatásunkra?

Hány terméked van? Hol tartasz? Milyen üzleti céljaid vannak? Mindegyik kérdésre más eszköz a válasz.

WOOCOMMERCE

10-300 körüli termékszám esetén a kedvenc eszközünk. WordPress alapú weboldallal kombinált értékesítési megoldás. Egyediesíthető, hirdethető, tökéletes megoldás induló projektek számára.

UNAS

Párszáz terméktől érdemes megfontolni a bérelhető alapú Unas webáruház felépítését. Megbízható eszköz, sokrétű, gazdag marketing funkció ellátottság, a legnépszerűbb magyar megoldás. 

VALAMI MÁS?

Kevés terméked van? Vagy éppen több tízezer darab? Értékesítési tölcsér, vagy valamilyen zárt B2B megoldásra van szükséged? A specifikus projektekhez ismeri kell a részleteket. Beszéljünk!

Hogyan kezdjünk neki?

Szeretnéd ha kiemelkedő képességeinket a szolgálatodba állítanánk?

A leghosszabb utazás is az első lépéssel kezdődik, 

Ha szimpatikusak vagyunk, kérlek írj nekünk e-mailt, töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy hívj bennünket a +36305214172 számon.
0%
Megbeszéljük mire van szükséged, nekünk mire van szükségünk a közös munkához, választunk egy csomagot és a legnehezebb része kész van!
23%
Kötünk egy együttműködési megállapodást, amiben rögzítjük a feltételeket, aláírjuk, és máris megkezdtük az együttműködést.
48%
Csináljuk amiben megállapodtunk, közben folyamatosan tájékoztatunk a fejleményekről, és ha szeretnéd, akkor változtatni is tudunk.
80%
Elérjük az ideális állapotot. Minden halad a maga medrében, hozzuk a megbeszélteket, elégedett vagy velünk, és megyünk tovább.
100%
Ez a vállalkozásod Facebook hirdetései, miután megkezdtük a közös munkát.

01

Titoktartási garancia

A marketing egy bizalmi pozíció. Éppen ezért garantáljuk neked, hogy a közös munka során a vállalkozásod hozzánk került adatai biztonságban vannak, és azokat csak a megfelelő célokra használják fel.

02

Gyorsaság garancia

Garantáljuk, hogy az ügynökségünk a lehető leggyorsabban megvalósítja az általad kért faladatokat. Ha nem sikerül megfelelnünk a határidőnek, rendelünk neked és a munkatársaidnak egy pizzát.

03

Kreatív garancia

Ha nem nyerik el a tetszésed az ügynökség által készített kreatív anyagok, vagy elégedetlen vagy, akkor addig módosítjuk, amíg nem leszel elégedett velük, vagy az elért eredményekkel nem tudunk meggyőzni.

Szakmai írásaink

A témában

Mivel foglalkozunk még?

Hatékony és innovatív digitális marketing megoldások vállalkozásoknak

01

WEBOLDAL
KÉSZÍTÉS

A legújabb trendeket és technológiákat alkalmazzuk a weboldalad hatékony és modern megjelenése érdekében.

01

FACEBOOK HIRDETÉSEK

Teljes Facebook-kampány menedzsment szolgáltatás: az első kreatív tervezésétől, a beállításokon át az eredmények elemzéséig.

GOOGLE HIRDETÉSEK

Az átfogó Google Ads szolgáltatásaink magukba foglalják a kulcsszó kutatást, a hirdetési stratégia kidolgozását és a kampányok kezelését.

REKLÁMVIDEÓK
KÉSZÍTÉSE

Reklámvideók elkészítése és testreszabása a különböző online platformokhoz, hogy a célcsoportod minden platformon megtalálhassa.

MARKETING SZÖVEGÍRÁS

Érthető és figyelemfelkeltő szövegeinkkel maximalizáljuk ügyfeleink reklámhatékonyságát. Blog, social, web, nem akadály.

INFLUENSZER MARKETING

Használd ki az influencer marketingben rejlő lehetőségeket és növeld követői bázisodat a legnépszerűbb véleményvezérekkel!

HÍRLEVÉL
KEZELÉS

Az e-mail marketing segítségével hatékonyan és olcsón kommunikálhatsz a feliratkozóiddal. Minden lépésben tudunk segíteni!

GRAFIKAI
MUNKÁK

Profi grafikai munkára van szükséged, amivel kimagaslóan tudsz megjelenni az online és offline térben is? Megvannak hozzá az eszközeink.

Mikor van szükséged ránk?

Miért fontos egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása és hogyan segít az üzleti célok elérésében?

Egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása létfontosságú a digitális jelenlét és az üzleti siker szempontjából. A weboldal az online térben az első benyomást adja a látogatóknak, és a látogatók döntéseit, vásárlási szokásait is befolyásolja. Egy jól tervezett és könnyen kezelhető weboldal segít növelni a felhasználói élményt, megszerezni és megtartani a látogatók figyelmét, valamint javítani a konverziós arányokat és az üzleti eredményeket.

A hatékony weboldal tervezése során számos szempontot veszünk figyelembe. Először is, az ügyfelünk igényeit és céljait próbáljuk megérteni, hogy a weboldal megfelelően illeszkedjen az üzleti stratégiádhoz. Emellett fontos a reszponzív dizájn, amely biztosítja, hogy a weboldalad minden eszközön és képernyőméreten jól nézzen ki és jól működjön. Az egyszerű navigáció, a gyors betöltési idő, a keresőoptimalizálás és a tartalom könnyű kezelhetősége is kulcsfontosságú szempontok a hatékony weboldal tervezésében.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél együtt dolgozni velünk? Vegyük fel a kapcsolatot, hogy minél előbb felpörögjenek az események az online jelenlétedben.