Weboldal készítés

Miről szól ez az egész?

Weboldal készítés

Miért válassz bennünket? Kreatív és reszponzív weboldalakat hozunk létre, amik tökéletesen illeszkednek vállalkozásod stílusához és céljaihoz. Az egyedi tervezés és a felhasználóbarát felület segítségével pedig tökéletes böngészési élményt nyújtunk látogatóidnak.

Bízd ránk az egész folyamatot! Kezdve az igényfelméréstől, a tervezésen és fejlesztésen át, egészen a weboldal publikálásáig. Az átfogó támogatásunkkal biztosítjuk, hogy weboldalad magabiztosan képviselje vállalkozásodat az online térben.

Ne halogasd tovább, tegyük együtt lélegzetelállítóvá weboldaladat! Válassz bennünket, és tegyük meg az első lépést a digitális sikered felé!

Amiért minket választanak

Milyen előnyök szólnak mellettünk?

Tapasztalat és szaktudás

Az évek során rengeteg tapasztalatot és szaktudást gyűjtöttünk az online marketing terén, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb szakemberekkel dolgoznak együtt, akik rendelkeznek marketing stratégiaalkotási, szövegírói, képszerkesztői, videóvágói, webfejlesztői, PPC hirdetésbeállítási tapasztalattal és egy jó adag empátiával is. 

Kedves fiúk marketing

A marketinges, bár megbízott külsős munkatárs, de munkája révén olyan fontos, mint egy jó alkalmazott, mint egy könyvelő vagy egy bankár. Egyik elsődleges értékünk az ügyfélbarát hozzáállás, hiszen a sikerünk a te hasznod, a kudarcunk a te veszteséged. Jó emberi kapcsolatban, hosszútávon, eredményesen együtt dolgozni. Ez a mi alapelvünk.

Kedvező árak

A verseny nagy, a marketingszélhámosok száma szintén óriási. nálunk nem kell milliós díjakkal kalkulálni. Békés, barátságos, és hosszútávú együttműködésekben hiszünk. A munkánk árát megkérjük, de a piaci összképet tekintve meglehetősen kedvező ársávokban mozgunk a tapasztalatunkhoz és az általunk képviselt minőséghez mérten.

Ügyfeleink mondják rólunk

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legnagyobb dicséret

Több projektünkhöz is szükségünk volt landing oldalakra, webáruházakra, amikre tartalmat is kellett készíteni. A srácok mindent ügyesen megcsináltak, pontosan, határidőre. Felépítették az oldalakat, elvégeztek minden technikai beállítást. Köszönjük a munkátokat!

Gschwindt Márk Fotóművész // Dogpixel.hu

“Gyors és kedvező árú!”
Az üzleti helyzetünk megerősítése érdekében villámgyorsan szükségünk volt egy weboldalra, és villámgyorsan segítettek a bajunkon. Klassz lett az oldal, meggyőzőek a szövegek és külön köszönet a képszerkesztési trükkökért! Nagyon hálásak vagyunk!

Németh Zsuzsanna Tulajdonos // Németh Centrum Kft.

“Marketing és webdizájn” Kiskereskedelmi és nagykereskedelmi áruházaink stratégiájának kialakításakor, a Facebook és Google hirdetések beállításánál is számíthatunk Mátéra, de ha grafikai munka, vagy e-mail kampány jön szóba, akkor is tud nekünk segíteni.

Gombos Viola Nagyker igazgató // Ajtokilincs.hu

Dani! Le vagyok nyűgözve, ez a hozzáállás, nagyon hálás vagyok Nektek! A legjobb befektetés volt veletek üzletet kötni! Nagyon elégedett vagyok a digitális jelenlétemmel. Köszönöm szépen a munkád!

Gergely Judit Kineziológus // Lelkiesszencia.hu

Több új brand, termék indulásakor kértem fel Mátét az együttműködésre, és nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Az oldalak szépek, az anyagok igényesek, az árak is kedvezőek.

Cseh Ádám Történész // Holistichistory.com

Dani! Egy állat vagy! Mármint jó értelemben!!!! 😉 Iszonyat gyorsan reagáltál és cselekedtél, maximálisan elégedett vagyok. A végeredmény magas minőségű, köszönöm a munkád!

Huszár Haramza Klára Lakberendező // Konyhaforyou.hu

Kedves Máté! Nagyon köszönöm a munkád és a rugalmasságod! Élmény veled együtt dolgozni.

Rák Csaba Tulajdonos // Budapestzongora.hu

Köszönöm szépen GÉPPUSKAKEZŰ Dánielnek, azt hittem ez több időt vesz majd igénybe, hát tévedtem!

Oládi Péter Marketing vezető // globomaxcreation.com

Szia Máté! Köszönöm annyira profi amit csinálsz, jó olvasni én soha nem tudnék ilyet írni ! Köszönöm!

Szakala Andrea Lakberendező // Anddesign.hu

Referenciák

Projektek, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk.

Duplapuska.com

A Duplapuska weboldalt lőoktatónknak és legkedvesebb vadászfegyver szakértőnknek Szollár Andrásnak készítettük, aki üzleti tevékenységei mellett kiváló ember is. Sikeres edző, a fia például világ- és európa bajnoki érmes, országos bajnok, az olimpiai trap lövő válogatott volt tagja. Emellett Szollár András kizárólagos magyarországi forgalmazója az angol királyi család által is használt Holland&Holland fegyvereknek. Ezt az emberi, szakmai és üzleti minőséget volt feladatunk tükrözni ezzel a weboldallal.

Anddesign.hu

Az AndDesign weboldalt Károlyi Andrea, egy lakberendező ügyfelünk számára valósítottuk meg. A weboldalnak fontos feladata, a szolgáltatások ismertetése mellett Andi szakértelmének bemutatása az általa is képviselt magas minőségben. A weboldalon blogot is írunk, a közösségi médiafelületein, pedig hetente jelentetünk meg izgalmas posztokat.

Anyukám Varrta

Az Anyukám Varrta Nagy Kyra álma, őt segítettük a megvalósítás során. A weboldal fejlesztése és a kampány megvalósítása során a célunk egy nőies, barátságos, közvetlen webes kommunikáció megteremtése volt, amivel elsősorban a Facebook oldal 40 ezer követője számára teremtettük egy új kommunikációs és értékesítési felületet. Köszönjük Kyra, hogy minket választottál!

Dogpixel.hu

A Dogpixel Gschwindt Márk természetfotós, fotóművész új projektje, amivel a kutyabarátok számára kínál művészeti minőségű portrékat a család kis kedvencei számára. A weboldal kialakítása során különösen nagy figyelmet kapott a művészi jelleg kidomboítása, a szakértelem interneten keresztül történő közvetítése.

Filozófiánk

Az Onmark jelentése Online Marketing egyszerűen. Ezt a filozófiát szeretnénk ügyfeleink számára is elhozni a mindennapokban. Kiváló minőségű szolgáltatás, transzparencia, kedvező ár.

Víziónk

Víziónk, az online marketing szektor megújítása, miközben inspiráló és hatékony megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket az általuk kijelölt célok elérésében.

Mikor van szükséged Weboldal készítésre?

Szeretnél külső forgalmat terelni az oldaladra a legnagyobb felhasználószámú közösségi oldalról?

HITELESSÉG

Egy jól tervezett és minőségi weboldal segít vállalkozásodnak professzionális és megbízható benyomást kelteni a látogatókban. Egy igényes weboldal arról tanúskodik, hogy komolyan veszed üzletedet és arra törekszel, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsd ügyfeleidnek.

JELENLÉT

Egy jól tervezett és minőségi weboldal segít vállalkozásodnak professzionális és megbízható benyomást kelteni a látogatókban. Egy igényes weboldal arról tanúskodik, hogy komolyan veszed üzletedet és arra törekszel, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsd ügyfeleidnek.

MARKETING

A weboldal lehetőséget kínál marketingkampányokhoz és értékesítési folyamatokhoz. Google Ads, vagy Facebook marketing? Valamilyen meghatározott cél mentén haladva elérni egy konkrét eredményt a megfelelő eszközökkel? Mi vagyunk a megfelelő választás!

Hogyan kezdjünk neki?

Szeretnéd ha kiemelkedő képességeinket a szolgálatodba állítanánk?

A leghosszabb utazás is az első lépéssel kezdődik, 

Ha szimpatikusak vagyunk, kérlek írj nekünk e-mailt, töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy hívj bennünket a +36305214172 számon.
0%
Megbeszéljük mire van szükséged, nekünk mire van szükségünk a közös munkához, választunk egy csomagot és a legnehezebb része kész van!
23%
Kötünk egy együttműködési megállapodást, amiben rögzítjük a feltételeket, aláírjuk, és máris megkezdtük az együttműködést.
48%
Csináljuk amiben megállapodtunk, közben folyamatosan tájékoztatunk a fejleményekről, és ha szeretnéd, akkor változtatni is tudunk.
80%
Elérjük az ideális állapotot. Minden halad a maga medrében, hozzuk a megbeszélteket, elégedett vagy velünk, és megyünk tovább.
100%
Ez a vállalkozásod Facebook hirdetései, miután megkezdtük a közös munkát.

01

Titoktartási garancia

A marketing egy bizalmi pozíció. Éppen ezért garantáljuk neked, hogy a közös munka során a vállalkozásod hozzánk került adatai biztonságban vannak, és azokat csak a megfelelő célokra használják fel.

02

Gyorsaság garancia

Garantáljuk, hogy az ügynökségünk a lehető leggyorsabban megvalósítja az általad kért faladatokat. Ha nem sikerül megfelelnünk a határidőnek, rendelünk neked és a munkatársaidnak egy pizzát.

03

Kreatív garancia

Ha nem nyerik el a tetszésed az ügynökség által készített kreatív anyagok, vagy elégedetlen vagy, akkor addig módosítjuk, amíg nem leszel elégedett velük, vagy az elért eredményekkel nem tudunk meggyőzni.

Szakmai írásaink

A témában

Mivel foglalkozunk még?

Hatékony és innovatív digitális marketing megoldások vállalkozásoknak

01

WEBÁRUHÁZ
KÉSZÍTÉS

A legjobb eszközökre épített keresőoptimalizált és mobilbarát webáruházat fejlesztünk, hogy a látogatóidból vásárlók legyenek.

01

FACEBOOK HIRDETÉSEK

Teljes Facebook-kampány menedzsment szolgáltatás: az első kreatív tervezésétől, a beállításokon át az eredmények elemzéséig.

GOOGLE HIRDETÉSEK

Az átfogó Google Ads szolgáltatásaink magukba foglalják a kulcsszó kutatást, a hirdetési stratégia kidolgozását és a kampányok kezelését.

REKLÁMVIDEÓK
KÉSZÍTÉSE

Reklámvideók elkészítése és testreszabása a különböző online platformokhoz, hogy a célcsoportod minden platformon megtalálhassa.

MARKETING SZÖVEGÍRÁS

Érthető és figyelemfelkeltő szövegeinkkel maximalizáljuk ügyfeleink reklámhatékonyságát. Blog, social, web, nem akadály.

INFLUENSZER MARKETING

Használd ki az influencer marketingben rejlő lehetőségeket és növeld követői bázisodat a legnépszerűbb véleményvezérekkel!

HÍRLEVÉL
KEZELÉS

Az e-mail marketing segítségével hatékonyan és olcsón kommunikálhatsz a feliratkozóiddal. Minden lépésben tudunk segíteni!

GRAFIKAI
MUNKÁK

Profi grafikai munkára van szükséged, amivel kimagaslóan tudsz megjelenni az online és offline térben is? Megvannak hozzá az eszközeink.

Mikor van szükséged ránk?

Miért fontos egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása és hogyan segít az üzleti célok elérésében?

Egy modern, felhasználóbarát weboldal kialakítása létfontosságú a digitális jelenlét és az üzleti siker szempontjából. A weboldal az online térben az első benyomást adja a látogatóknak, és a látogatók döntéseit, vásárlási szokásait is befolyásolja. Egy jól tervezett és könnyen kezelhető weboldal segít növelni a felhasználói élményt, megszerezni és megtartani a látogatók figyelmét, valamint javítani a konverziós arányokat és az üzleti eredményeket.

A hatékony weboldal tervezése során számos szempontot veszünk figyelembe. Először is, az ügyfelünk igényeit és céljait próbáljuk megérteni, hogy a weboldal megfelelően illeszkedjen az üzleti stratégiádhoz. Emellett fontos a reszponzív dizájn, amely biztosítja, hogy a weboldalad minden eszközön és képernyőméreten jól nézzen ki és jól működjön. Az egyszerű navigáció, a gyors betöltési idő, a keresőoptimalizálás és a tartalom könnyű kezelhetősége is kulcsfontosságú szempontok a hatékony weboldal tervezésében.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél együtt dolgozni velünk? Vegyük fel a kapcsolatot, hogy minél előbb felpörögjenek az események az online jelenlétedben.